JADE RESTAURANT

JADE RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jade Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 18:58 Heerlijk eten!
4 mei 2022 om 20:19 Ik zit nog te wachten. 2 uur later
13 apr 2022 om 20:22 Voor het eerst bij Jade gerechten besteld en voor herhaling vatbaar. Lekker en niet te vet. Doordat de inktvis op was, nam Jade contact met ons op voor een alternatief; prettig meedenken, prettige service.
17 okt 2021 om 0:42 Onze bestelling moesten we zelf controleren... Er werd niet beleefd te wordt gestaan.Gastvrijheid was ver te zoeken en dat voor afhalen.
26 jun 2021 om 21:31 lekker en precies op tijd klaar ik had 1 witte rijst vervangen door bami en 1 door nasi hiervoor €5 bij betaald ter plekke bij t ophalen
20 jun 2021 om 17:07 45 min moeten wachten op bestelling die we online hebben geplaatst. Geen excuses gekregen. Onfatsoenlijk.
31 mei 2021 om 20:55 Is niet meer wat het geweest is.
9 mei 2021 om 19:59 Half 6 besteld. Vervolgens netjes gebeld dat ze niet de hele bestelling konden voldoen. Prima. Vriend is het om 17.45 gaan halen en heeft op locatie bijna 2 uur gewacht. Het eten was hier pas om 19.45. Het eten was koud en niet lekker
9 mrt 2021 om 11:43 Het eten was heel lekker
22 feb 2021 om 22:15 Eten was precies op de afgesproken tijd klaar. Dimsums waren heerlijk vooral de rijstflensjes zijn geweldig gestoomd. Alleen de nasi yuen chow was iets te flauw. Maar ik heb toch alles opgegeten omdat het goed gevuld was.
11 feb 2021 om 9:27 Eten was niet klaar op het tijdstip dat de app aan gaf, ik heb er nog zeker 20 min op moeten wachten. Bij afhalen accepteren ze alleen cash betaling. Eten was prima, eend was weinig.
9 feb 2021 om 12:20 Lekker dimsum gegeten en snel kunnen afhalen!